ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0
Out of stock
YfantisEgxeiridio

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

T.A. Stern, G.L. Fricchione, N.H. Cassem, M.S. Jellinek,  J.F. Rosenbaum

Αξιόπιστη, ακριβής καθοδήγηση πάνω στην συμβουλευτική-επικοινωνιακή ψυχιατρική… από το ΓΝΜ!
Η ιδανική σας πηγή πληροφόρησης σχετικά με τη συμβουλευτική-επικοινωνιακή ψυχιατρική! Ειδικοί από το Γενικό Νοσοκομείο Μασσαχουσέτης –που χαίρει ευρείας εκτίμησης ως ένα από τα καλύτερα ψυχιατρικά ινστιτούτα στον κόσμο– παρέχουν πρακτικές συμβουλές γύρω από τη διάγνωση και θεραπεία ψυχιατρικών προβλημάτων που κανείς συναντά σε νοσηλευόμενους για παθολογικές καταστάσεις ενήλικες και παιδιά.
• Γρήγορη ανεύρεση πληροφοριών χάρη στη βελτιωμένη οργάνωση των κεφαλαίων και απόκτηση μόνο των ζητουμένων απαντήσεων με συνοπτική, αλλά πλήρη κάλυψη κατάλληλη για ψυχιάτρους και για γενικούς ιατρούς.
• Κατανόηση και αντιμετώπιση των ψυχολογικών επιπτώσεων των χρόνιων προβλημάτων υγείας, των επικίνδυνων για τη ζωή νόσων, των παραμορφώσεων και πολλών άλλων καταστάσεων.
• Αποτελεσματική αντιμετώπιση δύσκολων ασθενών, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων με διαταραχές υποχονδρισμού και μετατροπής.
• Εφαρμογή των πλέον σύγχρονων, αποτελεσματικών φαρμακοθεραπειών και προσεγγίσεων συνείδησης-συμπεριφοράς.
«Ένα από τα καλύτερα του είδους του σήμερα, το βιβλίο αυτό κρατά τις υποσχέσεις του να παρέχει «ένα εγχειρίδιο για επαγγελματίες που φροντίζουν παθολογιά και χειρουργικά περιστατικά». Αποφεύγει την υπερβολική εστίαση στη θεωρία και στις διαμάχες σχετικά με την επίκαιρη διαγνωστική ορολογία και αντλεί την ισχύ και αποτελεσματικότητά του από εύκολα αναγνώσιμα πρακτικά θέματα φροντίδας ασθενών στο περιβάλλον του γενικού νοσοκομείου.» –Annals of Internal Medicine, ανασκόπηση μιας προηγούμενης έκδοσης.

110,00 71,50

Εξαντλήθηκε

Επιμέλεια

Θ.Ν. Υφαντής

ISBN

978-960-452-165-4

Σελίδες

1064

Διαστάσεις

17×24

Εξώφυλλο

Μαλακό

Έτος έκδοσης

2018

Essential SSL