Cart 0
Δείτε το καλάθι “ΦΥΤΟΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ & ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ” έχει προστεθεί στο καλάθι σας.
-35%
ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ

ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ

Τσαρούχη Α.Δ.

Στο πόνημα αυτό της κλινικού διατροφολόγου Αγγελικής Τσαρούχη παρατίθενται διατροφικές οδηγίες και συνταγές που αφορούν ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια, οι οποίες προέρχονται όχι μόνο από τη βιβλιογραφία, αλλά και από τη δημιουργική εμπλοκή πολλών ασθενών της με τη μαγειρική των ίδιων και του περιβάλλοντός τους, όπου βέβαια η ματιά του ειδικού και οι σχετικές παρεμβάσεις τις έκαναν ελεγχόμενες στα συστατικά που αναφέρονται. Σκοπός των συνταγών αυτών είναι να προσφέρουν μια καλή διατροφή, ενώ παράλληλα να απαλλάσσουν από συμπτώματα που ίσως προκαλούσε μια συνηθισμένη δίαιτα. Ο οδηγός αυτός δίνει την ακριβή ποσότητα αυτών των τόσο σημαντικών συστατικών στην κάθε συνταγή με την ελπίδα να είναι θεραπευτικά χρήσιμος και να ανοίγει ένα παράθυρο για καλύτερη ποιότητα ζωής των ασθενών με νεφρική ανεπάρκεια.

28,00 18,20

Βάρος 280 g
ISBN

978-960-452-147-0

Σελίδες

108

Διαστάσεις

21×21

Εικόνες

28 έγχρωμοι πίνακες ζωγραφικής

Πίνακες

4

Εξώφυλλο

Μαλακό

Έτος έκδοσης

2012

Essential SSL