ISBN | 960-452-012-1 |
---|---|
Σελίδες | 146 |
Διαστάσεις | 17×24 |
Εξώφυλλο | Μαλακό |
Έτος έκδοσης | 2006 |
Mια σειρά από δραστηριότητες που θα διδάξουν στους μαθητές βασικές γνώσεις για τα τρόφιμα και τους κινδύνους που κρύβουν, κατευθύνοντάς τους προς μια υγιεινή διατροφική συμπεριφορά. Το βιβλίο προσφέρεται για την οργάνωση μαθημάτων στο επίπεδο του δημοτικού σχολείου, που θα γνωρίσουν στα παιδιά το ανθρώπινο σώμα και τις διατροφικές του ανάγκες, ώστε να αποφασίζουν συνειδητά τις διατροφικές τους επιλογές. Το βιβλίο επεκτείνεται ακόμα σε συναφή ζητήματα, όπως η συντήρηση και παρασκευή τροφίμων, η υγιεινή του στόματος, το σχολικό κυλικείο, η διαφήμιση και η αγωγή του καταναλωτή.
€23,00 €14,95
ISBN | 960-452-012-1 |
---|---|
Σελίδες | 146 |
Διαστάσεις | 17×24 |
Εξώφυλλο | Μαλακό |
Έτος έκδοσης | 2006 |