Βάρος | 490 g |
---|---|
ISBN | 978-960-452-126-5 |
Σελίδες | xii+172 |
Διαστάσεις | 19×26 |
Σχήματα | 53 |
Εικόνες | 2 |
Πίνακες | 5 |
Εξώφυλλο | Μαλακό |
Έτος έκδοσης | 2011 |
Το βιβλίο αυτό του καθηγητή Χημείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθανάσιου Βαλαβανίδη αναφέρεται σε ουσίες της διατροφής με αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες και στον προστατευτικό τους ρόλο για καρδιαγγειακές παθήσεις, κακοήθεις νεοπλασίες και νευροεκφυλιστικές παθήσεις και είναι το τέταρτο στη σειρά των βιβλίων του συγγραφέα σχετικά με ελεύθερες ρίζες και δραστικές οξυγονούχες ενώσεις. Κάθε κεφάλαιο καλύπτεται με πλήρεις επιστημονικές βιβλιογραφικές αναφορές από τα πλέον καθιερωμένα επιστημονικά περιοδικά και εκδόσεις. Τα σχήματα, διαγράμματα και πίνακες που αναλύουν τα επιστημονικά δεδομένα δίνουν πιστή εικόνα των επιστημονικών εξελίξεων και των ανακαλύψεων στον τομέα των φυτοχημικών ουσιών με αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Το βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο σε κάθε σκεπτόμενο σύγχρονο άνθρωπο και απαραίτητο σε σπουδαστές και επιστήμονες του χώρου με ενδιαφέρον για τη σχέση διατροφής και υγείας.
€25,00 €16,25
Βάρος | 490 g |
---|---|
ISBN | 978-960-452-126-5 |
Σελίδες | xii+172 |
Διαστάσεις | 19×26 |
Σχήματα | 53 |
Εικόνες | 2 |
Πίνακες | 5 |
Εξώφυλλο | Μαλακό |
Έτος έκδοσης | 2011 |