ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0
-35%
exofilo Stayrakaki_DeltioTypou

ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ στις διαταραχές παιδιών και ενηλίκων

   Οι ικανότητες του λόγου και της νόησης που παρατηρούνται στις διαταραχές παιδιών και ενηλίκων περιλαμβάνουν μια ευρύτατη θεματολογία και διακλαδίζονται σε πολλά λεπτά, μικρότερα ή μεγαλύτερα, δυσπρόσιτα μονοπάτια. Επειδή δε τα ζητήματα αυτά αφορούν σε πολλές και διαφορετικές ειδικότητες της ψυχικής υγείας, οι κοινωνοί των οποίων δεν είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στην αντιμετώπιση του συνόλου των εν λόγω διαταραχών, καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύτιμη είναι η έκδοση ενός τόμου που συγκεντρώνει και αναπτύσσει ένα τόσο περίπλοκο και πολυεπίπεδο ζήτημα.

Τα κείμενα του τόμου, γραμμένα από επιστήμονες και ερευνητές που ειδικεύονται ο καθένας στο θέμα του, καλύπτουν τόσο τις διάχυτες όσο και τις αναπτυξιακές
διαταραχές, και καθιστούν εμφανείς τις αλληλεπικαλύψεις, τις αντιφάσεις και τα διαγνωστικά προβλήματα που εγείρονται στην καθημερινή πράξη. Φιλοδοξεί να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα σε όσους έρχονται σε επαφή με ασθενείς –παιδιά και ενηλίκους– με διαταραχές λόγου και νόησης, με σκοπό να εμπλουτίσουν τη διαγνωστική και θεραπευτική τους πρακτική προσφέροντας σε όσους το έχουν ανάγκη και στους οικείους τους.

Περιεχόμενα

38,00 34,20

Βάρος 1120 g
Επιμέλεια

Σταυρακάκη Σταυρούλα

ISBN

978-960-452-319-1

Σελίδες

xxvi+516

Διαστάσεις

17×24

Εξώφυλλο

Μαλακό

Έτος έκδοσης

Νοέμβριος 2021

Essential SSL