Cart 0

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

 

Πώς μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου; Τρόποι πληρωμής

Αν θελήσετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω της ιστοσελίδας της ΒΗΤΑ, θα καθοδηγηθείτε από το σύστημα στην εύκολη τοποθέτηση της παραγγελίας και την ασφαλή εξόφλησή της. Αναφέρουμε και εδώ τους τρόπους πληρωμής:

 • Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard, American express, V-pay, Maestro, Diners Club International).
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Παρακαλούμε κατά την κατάθεση σημειώστε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Οι λογαριασμοί τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι οι εξής:
  • ALPHA BANK IBAN: GR 87 0140 1100 1100 0232 0009 212
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR16 0171 7370 0067 3711 3667 219
 • Μέσω Pay Pal και Vivawallet
 • Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή του υλικού της παραγγελίας σας.

 

Υπάρχουν εκπτώσεις αν κάνω τις αγορές μου μέσω της ιστοσελίδας των Εκδόσεων ΒΗΤΑ;

 Στη ΒΗΤΑ φροντίζουμε ώστε οι τιμές μας να είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες για όλους τους πελάτες μας. Σε όσους παραγγέλνουν μέσω της ιστοσελίδας μας, προσφέρουμε επιπλέον τα εξής κίνητρα:

 • Απαλλαγή από έξοδα αποστολής για παραγγελιές άνω των  50,00 €
 • Ειδικές προσφορές σε όσους πελάτες μας είναι εγγεγραμμένοι στον κατάλογο των παραληπτών του Newsletter μας
 • Έκπτωση 35% για κάθε αγορά σας μέσω Internet

 

Υπάρχουν πρόσθετες επιβαρύνσεις πέραν της αξίας των αγορών μου; Έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω της ιστοσελίδας της ΒΗΤΑ δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση πλην των εξόδων αποστολής και αντικαταβολής (σε περίπτωση που την επιλέξετε). Ειδικότερα:

Εάν επιθυμείτε να παραδοθούν τα βιβλία στο χώρο σας, καλύπτετε τα έξοδα αποστολής, ενώ αν η συνολική παραγγελία είναι μεγαλύτερη των  50,00 € η ΒΗΤΑ σας τα κάνει δώρο.

Τα μεταφορικά έξοδα έχουν ως εξής:

 • Αττική: 2,00 ευρώ
 • Υπόλοιπη Ελλάδα + νησιά: 2,50 ευρώ.
 • Δυσπρόσιτες περιοχές: σε επικοινωνία με τις εκδόσεις ΒΗΤΑ

Σε περίπτωση αντικαταβολής επιπλέον χρέωση 2,00 ευρώ πέραν των ανωτέρω χρεώσεων.

Παράλληλα, η ΒΗΤΑ φροντίζει ώστε να επωφελείστε από ειδικές προσφορές που σχεδιάζουμε κατά περίπτωση.

 

Σε πόσο χρόνο θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Στη ΒΗΤΑ φροντίζουμε να σας στείλουμε ό,τι παραγγείλετε αμέσως μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Συνεργαζόμαστε με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες ταχυμεταφορών και έτσι ελαχιστοποιούμε το χρόνο και το κόστος παράδοσης.

Συγκεκριμένα:

 • Εντός του Νομού Αττικής ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας
 • Για την υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος αυτός κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα ολοκληρώσετε την παραγγελία σας

Βεβαίως μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την αντίστοιχη επιλογή που παρέχεται μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Τι συμβαίνει αν αλλάξω γνώμη μετά την αγορά;  Πολιτική επιστροφών

 

Υπαναχώρηση

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 και την ΚΥΑ με αριθμό. Ζ1-891/30-08-2013 (ΦΕΚ 2144 Β’/30-08-2013) σας ενημερώνουμε για τα εξής:

 

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των αγαθών. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο), απευθυνόμενη προς ΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, Αδριανείου 3, Αθήνα 115 25, τηλ.: 210-67 14 371, 210-67 14 340, fax: 210-67 15 015, Email: betamedarts@otenet.gr Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, χωρίς τούτο να είναι υποχρεωτικό. Μπορείτε επίσης από την ιστοσελίδα μας να συμπληρώσετε και να υποβάλετε ηλεκτρονικώς το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης ή οποιαδήποτε άλλη ξεκάθαρη δήλωση. Εάν χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, θα σας διαβιβάσουμε χωρίς καθυστέρηση πάνω σε σταθερό μέσο (π.χ. ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας. Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

 

Συνέπειες της υπαναχώρησης

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθούμε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση. Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό· σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου εσείς παράσχετε αποδείξεις ότι στείλατε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Εσείς οφείλετε να επιστρέψετε ταχυδρομικώς (με δικά σας έξοδα) τα αγαθά ή να τα παραδώσετε στα γραφεία μας, στην παραπάνω διεύθυνση, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Τα επιστρεφόμενα αγαθά θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς πριν την πώληση τους, στην πλήρη αρχική τους συσκευασία και με όλο το τυχόν περιεχόμενο της συσκευασίας. Εσείς θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών. Εσείς φέρετε ευθύνη μόνο για οποιαδήποτε μείωση της αξίας των αγαθών προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία των αγαθών.

 

Αντικατάσταση

Στη ΒΗΤΑ φροντίζουμε για την άριστη ποιότητα των βιβλίων μας και πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους πριν από τη διάθεσή τους προς πώληση. Ωστόσο, στην περίπτωση που το βιβλίο που έχετε παραλάβει είναι κακέκτυπο, η ΒΗΤΑ σας το αντικαθιστά άμεσα με δικά της έξοδα (επιστροφή και νέα αποστολή) δεδομένης της ευθύνης μας σύμφωνα με τα άρθρο 534 επ. του Αστικού Κώδικα

 

Επικοινωνία

Για όλα τα παραπάνω θέματα ή για την τυχόν επιθυμία σας να αντικαταστήσετε μέρος ή όλη την παραγγελία με άλλα βιβλία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη ΒΗΤΑ στα τηλ.: 210-67 14 371, 210-67 14 340, fax: 210-67 15 015, email: betamedarts@otenet.gr

 

Υπάρχει ασφάλεια των μεταξύ μας συναλλαγών;

Η ΒΗΤΑ έχει λάβει όλα τα μέτρα για την ασφαλή φύλαξη των στοιχείων των χρηστών που παρέχονται  μέσω του διαδικτύου χρησιμοποιώντας λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας (πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL / GeoTrust SSL CA – G2). Για την προστασία των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας γίνεται μετάβαση σε secure server της υπηρεσίας PayPal και Viva Payment, όπου παρέχονται οι υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας.

 

Πώς θα χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά μου στοιχεία; Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο από τη ΒΗΤΑ για την παροχή επιλεγμένων υπηρεσιών μετά από προηγούμενη άδεια σας. Η ΒΗΤΑ μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν από την επεξεργασία συνολικών δεδομένων. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης ή αντίρρησης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων βάσει των άρθρων 11, 12 και 13 του νόμου 2472/1997.

 

Θα ήθελα να μάθω περισσότερα…

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε!

Παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους:

 • Στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: betamedarts@otenet.gr
 • Τηλεφωνώντας στα τηλέφωνα: 210-67 14 371, 210 67 14 340
 • Επισκεπτόμενοι τα γραφεία μας στη διεύθυνση: Αδριανείου 3, 115 25 Αθήνα
Essential SSL